Ridecars Kinderauto winkel

Schietbaanlaan 45 Rotterdam
Over ons

In 2013 zijn we begonnen met een overname van een speelgoedwinkel op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. In eerste instantie wilden we er een stoere speelgoedwinkel van maken, met bestuurbare speelgoedauto's, drones en kinderauto's, waarbij we merkten, dat er vooral voor de kinderauto's veel belangstelling was.

Op dat moment werden net de eerste "licentie" kinderauto's op de markt gebracht, zoals Mercedes, Ferrari en BMW en dat bleek de voltreffer te zijn. Steeds meer kinderauto's gingen de winkel vullen en binnen een paar maanden was duidelijk, dat we ons moesten richten op uitsluitend verkoop van elektrische kinderauto's. Ridecars kinderauto winkel was geboren!

Sindsdien werd het assortiment steeds uitgebreider met kindermotors, kinderquads en elektrische kinderscooters, zoals echte kinder Vespa's.

In december 2019 zijn we verhuisd naar een grotere locatie op de Schietbaanlaan in Rotterdam, 500 meter van de oude plek.

Op onze nieuwe locatie hebben we meer ruimte om je onze geweldige collectie te laten zien en ben je van harte welkom om een kinderauto, scooter, motor of quad te bekijken en te testen.

Bekijk hier ons hele assortiment!