Al tien jaar dé kinderauto winkel in Rotterdam. Voor 14.00 besteld, zelfde dag verstuurd. Bel 📞 010-4783450.
Dé kinderauto winkel in Rotterdam. Bel 📞 010-4783450. Maandag 8 april geopend!
Doorgaan naar inhoud

Veel gestelde vragen

Eigen voorraad
Snelle verzending
Showroom dagelijks geopend

Voorraad, levertijd en verzending

De kinderauto’s worden uit voorraad geleverd en kunnen doorgaans binnen enkele werkdagen bezorgd worden. Wordt er ’s ochtends een bestelling geplaatst, dan is de kans aanwezig dat je de volgende dag de kinderauto ontvangt. De bestelling wordt met PostNL verstuurd vanuit het distributiecentrum. Mocht onverhoopt er toch geen voorraad zijn, dan krijg je hierover een bericht.

Montage
De kinderauto’s worden als bouwpakket geleverd inclusief een Engelstalige handleiding. Neem de tijd om de auto te monteren en controleer bij ontvangst of alle onderdelen aanwezig zijn. Bij ontbreken van een onderdeel kan je contact met RideCars opnemen. Wij zullen dan zo mogelijk een ontbrekend onderdeel nasturen.

Garantie
Op het product zit een fabrieksgarantie van zes maanden. Uitgezonderd zijn de accu, motor(s) en de tandwielen van de motors. Mocht er een probleem zijn met het product, neem dan contact op met RideCars.

Retourneren
Bij ontvangst van het product heb je gedurende zeven dagen de mogelijkheid om het product terug te sturen, als je wilt afzien van de koopovereenkomst. Neem contact op met RideCars, hoe het product te retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Voorwaarde is dat het product onbeschadigd en in originele verpakking wordt teruggestuurd. Bij goede ontvangst van het retourpakket, zal RideCars binnen enkele dagen het betaalde bedrag terugstorten op je rekening.

Accu’s
De accu’s zijn het kwetsbaarste onderdeel van een kinderauto. De accu dient leeggereden te worden, voordat deze opgeladen mag worden. Wordt de accu geladen, terwijl deze niet helemaal leeg is, dan wordt de levensduur/capaciteit van de accu korter/lager. De rijtijd van een auto met volle accu is ongeveer een uur, afhankelijk van het gebruik. Laadtijd van een lege accu is minimaal acht uur, waarbij de accu niet langer dan 16 uur geladen mag worden. Wordt de auto langere tijd niet gebruikt, laadt dan de accu eens in de maand op of ontkoppel de accu van de auto, door een accudraadje los te maken.

Geschikte leeftijd
De kinderauto’s zijn over het algemeen geschikt vanaf een jaar tot maximaal zes jaar, afhankelijk van het type auto en de grootte van het kind.